MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2017-2018 mokslo metų foto galerija / TOLERANCIJOS DIENOS PAMINĖJIMAS RUKLOS PABĖGĖLIŲ PRIĖMIMO CENTRE

Kiekvienais metais lapkričio mėnesį minima Tolerancijos diena. Šią dieną mūsų mokyklos 6-9 klasių mokiniai, vadovaujami rusų kalbos mokytojos metodininkės Svetlanos Ržeutskajos,  vyko į Ruklos pabėgėlių priėmimo centrą, kur organizavo įvairias veiklas centre gyvenantiems vaikams. Vaikai kūrė instaliaciją, ant įvairiaspalvių delnų ir širdelių įvairiomis kalbomis  rašė šiltus žodžius ir palinkėjimus, taip išreikšdami savo pakantumą ir meilę įvairių tautų žmonėms. Vėliau muzikos mokytojo Andriaus  Urbanavičiaus mergaičių ansamblis atliko keletą dainų, 8 klasės mokinys A. Beleckas užbūrė susirinkusius akordeono garsais. Renginio pabaigoje mūsų mokyklos mokiniai mokino savo naujuosius draugus lietuvių liaudies žaidimų, šokių.
Renginio tikslas – įžiebti mūsų vaikų širdyse tolerancijos ugnelę, o pabėgėlių centre gyvenantiems vaikams parodyti, kad esame draugiški, pakantūs, gebantys dalintis savo širdies šiluma, nepriklausomai nuo rasės, tautybės, tikėjimo.
Kiekvienais metais lapkričio mėnesį minima Tolerancijos diena. Šią dieną mūsų mokyklos 6-9 klasių mokiniai, vadovaujami rusų kalbos mokytojos metodininkės Svetlanos Ržeutskajos, vyko į Ruklos pabėgėlių priėmimo centrą, kur organizavo įvairias veiklas centre gyvenantiems vaikams. Vaikai kūrė instaliaciją, ant įvairiaspalvių delnų ir širdelių įvairiomis kalbomis rašė šiltus žodžius ir palinkėjimus, taip išreikšdami savo pakantumą ir meilę įvairių tautų žmonėms. Vėliau muzikos mokytojo Andriaus Urbanavičiaus mergaičių ansamblis atliko keletą dainų, 8 klasės mokinys A. Beleckas užbūrė susirinkusius akordeono garsais. Renginio pabaigoje mūsų mokyklos mokiniai mokino savo naujuosius draugus lietuvių liaudies žaidimų, šokių. Renginio tikslas – įžiebti mūsų vaikų širdyse tolerancijos ugnelę, o pabėgėlių centre gyvenantiems vaikams parodyti, kad esame draugiški, pakantūs, gebantys dalintis savo širdies šiluma, nepriklausomai nuo rasės, tautybės, tikėjimo.